Career Center

Career fair 1

Introductie

Een sterk klantgerichte focus zorgt ervoor dat studenten, alumni en bedrijven de voor hen meest effectieve strategie kunnen nastreven om de juiste job te vinden of het juiste talent te rekruteren. Ons career center biedt verschillende mogelijkheden om jonge high potentials aan te werven.

Wat

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met ons career center.

• Deel je vacature

Maak jouw vacature kenbaar bij alle afstuderende young potentials van AMS via ons online jobplatform.

Post een job

• Rekruteringsinitiatieven

Neem initiatief om jouw organisatie kenbaar te maken onder alle AMS high potential studenten.

• Bedrijfsprofiel in het online Career Center

Deel al je bedrijfsinformatie op één pagina en highlight automatisch alle jobs en events.

• Alumnimailing

Deel de nieuwe opportuniteiten in je bedrijf met de AMS Fulltime Master Alumni.

• Jobbeurs

Installeer jouw stand in de foyer van AMS.

• Alumni mailing

Share your company’s new opportunity with AMS’ full-time Master alumni.

• Job fair

Install your booth in the foyer of AMS

• Data career fairs

23 oktober 2019
29 januari 2020

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met ons career center.

Register for a Job fair

Nieuw: Voorafgaand aan de jobbeurs zullen studenten in functie van hun interesses de aanwezige bedrijven one-to-one kunnen ontmoeten tijdens speeddating-sessies.

De masterstudenten van Antwerp Management School kunnen je helpen om jouw huidige strategieën te herzien en om nieuwe mogelijkheden en oplossingen te ontwikkelen. Je kan op deze manier een relatie opbouwen met toekomstig talent.

Schrijf je in voor een jobbeurs

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Thomas marynissen

Contacteer Thomas