De toekomst van werk

Research future of work

Langer aan het werk blijven, robotisering, digitalisering, informatisering, veranderende eisen en normen van werknemers,… Het huidige arbeidsmodel is voortdurend in beweging. Dat zorgt voor grote uitdagingen voor organisaties, werknemers en de bredere samenleving.

Onder de noemer De toekomst van werk doen we aan onderzoek en geven we advies rond uitdagingen voor de arbeidsmarkt, arbeidsorganisatie, sociale dialoog, toekomst van jobs, duurzaam HRM en duurzame loopbanen. Samen met onze partners creëren we een duurzame visie op werk. We focussen daarbij op het belang van cocreatie en het rekening houden met de visie van alle stakeholders. Zowel het individu/de werknemer, het team, de organisatie en het bredere ecosysteem komen dan ook aan bod. Via state-of-the-art academisch en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met diverse partners en stakeholders, komen we tot praktische aanbevelingen en oplossingen om de uitdagingen van de toekomstige arbeidsmarkt aan te gaan.

Blog

Events

september 20, 2019

Mobility of the Future - Smart Ports Hackathon

Hackers unite! Together with Junction, we dive into & tackle multiple mobility challenges during this 2-day hackathon. Ideas will be presented to a professional jury, who will choose winners and award prizes. ...

Nieuws